dutch flag

Help ons het Tsjechische Emigratie Museum

en onze Smederij open te houden,

geef een belasting-aftrekbare gift.

 

De Rozmberk Society (Spolecnost Rozmberk) is erkend als een "Algemeen Nut Beogende Instelling" (ANBI) door de Nederlandse Belastingdienst. Dat betekent dat giften aan onze instelling aftrekbaar zijn voor de Nederlandse belastingaangifte. Wij zijn geregistreerd bij de Belastingdienst onder RSIN 823838778. U kunt dit kontroleren op de "Zoek een ANBI" pagina van de Belastingdienst door onze legale naam Spolecnost Rozmberk in te vullen of, simpeler, op de vestingplaats "Trebon" in te vullen.

 

Schenking via bank rekening (binnen-EU as SEPA transfer)

Het gemakkelijkste, goedkoopste en snelste is een eenvoudige bankoverschrijving via een zogenaamde SEPA overmaking binnen de EU. Dit wordt direct op ons EURO account overgemaakt en geeft tevens een afschrift dat aantoont dat de schenking daadwerkelijk is overgemaakt. U ontvangt natuurlijk van ons ook een ontvangstbewijs for de belastingaftrek.

 

Onze Tsjechische EURO rekening

IBAN: CZ29 0800 0000 0020 7361 7203

BIC/Swift code: GIBA CZ PX

Bank: Ceska sporitelna as. Svobody 1024, 379 01 Trebon, Czech Republic

Account Holder: Spolecnost Rozmberk o.p.s.

Rekeninghouder: Spolecnost Rozmberk o.p.s.

 

Goederen of legaat

Als u goederen of een legaat schenken wilt, neem dan svp contact op met onze directeur Robert Dulfer (Nederlander) direct onder tel # 00 420 724 132 180 of rd@ekomuzeum.cz

 

Met hartelijke dank voor uw ondersteuning